Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Referat fra evalueringsmøte fra rallylydighetsstevne, lydighetsstevne, utlån ifm. NKK-helg og pinsearrangement 2022

Leder åpnet med å takke alle som var delaktig i arrangementet og at hun hadde fått bare gode tilbakemeldinger fra deltakere og publikum. Utad er vi suverene og slik skal vi fortsette. 

- Rallylydighetsstevnet gikk over to dager med 75 deltakere begge dagene. Dommer var veldig fornøyd med å bli hentet på flyplassen. Komiteen er godt fornøyd med all den hjelp de fikk, både på banen, og ikke minst at støttekomiteen tok ansvar på kjøkkenet. De hadde fått masse spons i form av mat, premier osv. Komiteen vil til neste års arrangement sette opp litt mere faste tidspunkt, der deltakerne kan komme og trene i forkant. Dette skal annonseres i god tid, så slipper man forhåpentlig vis unna en del sure kommentarer fra klubbens egne medlemmer.

<!- Lydighetsstevnet: 16 deltakere. Noen flere enn året før og det var de glade for.  Alt gikk greit, men vi må kanskje oppfordre besøkende til å besøke kjøkkenet vårt. For det er veldig lite salg. Eller evt. vurdere om vi skal ha åpen kafe.

 

<!-  Når det gjelder utlån i forbindelse med NKK-helga. Arrangementet gikk greit. Det var mange fornøyde som leide. Vi må reklamere tidligere, huske å sende mail også til de som uoffisielle arrangement, få mere hjelp på kjøkkenet og parkeringssystem. Skal vi ta parkeringsavgift? Kan vi dele parkeringsavgiften på oss selv, og de som leier. Har allerede fått søknad fra en hundeklubb som ikke har vært der tidligere.

 

<!-  Så til pinsearrangementet:
Torsdag begynte prøvene og da var det folk på kjøkkenet. Fredag fortsatte med både rigging av utstillings ring, og prøver. Dommer som skulle dømme på lørdag kom også, men da var det ikke åpen kiosk. Dette må på plass til neste år. Det kan være annen dugnadsmat enn det en skal servere på stevnet. Styret må også bli bedre på å navnsette oppgavene som skal gjennomføres.
Når det gjelder kamerataften så er det styret sitt arrangement, men det er de samme personene som har holdt på hele dagen som stiller opp der også. Skal vi ha en egen komite som ordner med dette eller skal vi avtale med noen som ikke har oppgaver til vanlig om å ta seg av dette. Når det gjelder kaker så skal vi ta de noe mindre neste år og få til en annen avtale. Anita skal ta seg av det.

 

<!-   Henting av dommere så har det bestandig vært en styresak, men her kan det avtales med andre om å hente.

Sist oppdatert 13.07.2022 kl. 16:51

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn