Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Referat fra oppsummeringsmøte etter pinsearrangement.

 

Leder åpnet med at det hadde vært mye skryt å få fra deltakere og dommere.

Fra brukshundkomiteen: Lite tilbakemelding fra resten av komiteen når det gjelder hjelp. De er lite tilgjengelig. Dette syns når 2 av komiteens medlemmer dømmer. Håper på en bedring her. Ellers så gikk det greit. Tilskuerne ønsker starttidspunkt for de forskjellige øvelsene.

Fra utstillingskomiteen: Alt gikk bra. Har premier for resten av sesongen. Tidlig mas om kataloger. Skal legge noen kataloger på kjøkken for salg.

Drift og vedlikehold: Funka bra, ikke noe spesielt, banene ble klipt før stevne. Få personer fra komiteen var å se under stevne.

Test: Hele komiteen var i sving på K-test. 10 påmeldt.  Alt gikk på skinner.

Støttekomite: Klubbhuset sto åpent hele 17.mai. Må sette opp vaktliste med en fra støttekomiteen på hver vakt pluss hjelpere. Kjøkkenet har fått mye skryt.

Camping: Godt oppmerket. Folk fant plassene sine. Ingen strømbrudd under helgen.

Toaletter: De ble vasket og ordnet. Anita kunne fortelle at noen hadde tisset opp i søppelbøttene innpå do. Skal kjøpe inn sanitærbark for å ha i do. 

Skilt: Det skal bestilles 2 nye bukker (skilt) for anvisning av område. De to siste vi hadde er stjålet.

Julistevnet:

Hotellrom bestilt til dommer og ringsekretær. Skriver er også på plass. Har kamerataften på plassen etter at utstillingen er ferdig. Utstillingen starter kl .15.00. Det er wesentest fredag og lørdag. Utstilling lørdag og bruksprøver på søndag. Det vi bli medaljer på utstillinga, ikke pokaler. Alt er i hus.
Det serveres grilltallerken med kotelett og hamburger på kvelden. Unni og Annett ordner md to typer potetsalat. Og så vanlig salat. Innkjøp av selskapsdressing.

Sist oppdatert 11.06.2024 kl. 20:08

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn