Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Referat fra evalueringsmøte 14.11.2023

Leder åpnet møte med å ønske velkommen. Alle komiteene var representert. Først så gikk vi gjennom hver enkelt komite.

Brukshundkomiteen: 

Det meste hadde gått greit. Når det er prøvehelg så må de forskjellige prøvene settes opp etter hvor mange som er påmeldt. Når det f.eks. er mange som er påmeldt på ferdselsprøve, så kan den ikke gå på fredag ettermiddag. På høsten blir det mørkt og da kan ikke ferdselsdelen gå i mørket.
Håper på flere skjul så de blir like. (Dr.Clauder). Har en utfordring med hinderet. Må kanskje ha nytt til våren. Sliter med sporleggere. Må kanskje få gjennomført et kurs.

Utstillingskomiteen:

Gjennomførte et handlerkurs med Tonje Nilsen. Dette ble godt mottatt og fullt kurs. I den forbindelse så arrangerte vi et valpeshow for schäferhund med Geir Flønes som dommer. Her også med god deltakelse.
Wesentest er også noe nytt som utstillingskomiteen har hatt ansvaret for. På de første testene så fikk vi hjelp av drift og vedlikehold for hjelp med å lage løype. Nå har vi i etterkant kjøpt inn bord for å bruke på testene. Pinsa gikk som vanlig greit. Det eneste som vi må få beskjed om er hvem fra styret som skal åpne og avslutte arrangement. Endringer må komiteen få kjennskap til. I juni hadde vi wesentest på formiddagen og kveldsstevne på utstilling. Dette ble godt mottatt fra publikum, og vil bli gjentatt i 24. Høstutstillingen gikk også greit.  Det er utstillingstrening en gang i uka. Her må folk komme over terskelen og spørre om noen kan gå noen runder med sin hund.

Lydighetskomiteen:

Dobbelt rallystevne i april. Var da litt redd for om snøen vill forsvinne. Dette er kanskje litt tidlig. Det ble et fullt stevne over to dager med trening i forkant. Vellykket med gode baneforhold. Fikk god hjelp av «guttene» i drift og vedlikehold med utkjøring av utstyr. Som vanlig god servering fra kjøkkenet. Lydighetsstevne i mai var det 23 påmeldte. Det er lenge siden det var så mange med. Dobbelt rallystevne i september med full deltakelse. Her også godt gjennomført. Hadde i den forbindelse et loddsalg på vipps som ga et resultat på over kr. 8000,-. Bronsemerkeprøve i september.
Til neste år så skal det arrangeres todagers rallystevne på våren og et tredagers stevne i september med et (regionmesterskap) med foredrag på en av dagene.

Testkomiteen:

Det har totalt vært 76 hunder på test i 2023. har gjennomført figurant og testlederkurs der det var 6 figurant og 3 testleder. Alle testene er fulle lenge før testhelg og det er stort sett lang ventetid.
Sliter med å ha nok tilgjengelige figuranter. Det blir lange dager for de som stiller opp. Har god gjennomføring av stevne. Det er mange som har fått dekt kursavgift gjennom klubben og ikke stilt opp for å gjøre det som inngår i kontrakten. Testløypa er i orden. Trenger tilgang på flere dommere.

Drift og vedlikehold:

Har klipt gress. Gjennomført 2 dugnader. Skal sette opp en arbeidsplan for dugnader til neste år. Ta ut flere trær på området. Kjøpt inn gressoppsamler og kompressor.

Kurskomiteen:

Har arrangert flere kurs. Håper å fortsette med å ha minst like mange kurs neste år. Mange fortsetter å gå flere kurs etter at de har vært på valpekurs. Hvordan få folk til å komme til start etter kurs.  Ha videregående kurs. Kanskje ha helgekurs.  Før innleie av eksterne instruktører, spør våre egne. Vi har mange gode instruktører som kanskje er mer åpen for et helgekurs enn kurs over flere uker.

Støttekomiteen:

Jobber for trivsel. Har fått ny oppvaskmaskin. Mangler folk til komiteen. Må bli flere. Her er en komite som en blir kjent med de fleste i klubben. 

Valgkomiteen:

Har hatt flere møter, men er ikke i mål enda. Håper å få på plass nok folk til alle posisjoner.

Eventuelt:

Sist oppdatert 10.01.2024 kl. 13:10

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn